Objavljeno: 09.06.2021, 12:12h

Prvi put ove godine moći će se kupiti i ulaznice za predstavu u noći svečanog otvorenja MDF-a kada će na ljetnoj pozornici gostovati Vaivén Circo iz Španjolske s predstavom 'Ono bitno'.  Do 3. srpnja, ili u dva tjedna koliko će trajati slavlje dječjeg stvaralaštva i stvaralaštva za djecu, sve posjetitelje, velike i male, očekuje između 70 do 80 različitih izvedbi.

U petak izlazi prvi kontigent ulaznica, a cijene će varirati od 30,00 do 50,00 kuna, ovisno o predstavi, odnosno glazbenom programu na ljetnoj pozornici. Karte će se moći kupiti isključivo online, preko portala www.mojekarte.hr , a u prodaji su samo ulaznice za predstave  koje će, kako je ranije najavljeno, biti izvedene na ljetnoj pozornici MDF-a, smještenoj na  Trgu Republike Hrvatske, između katedrale svetog Jakova, UNESCO-vog spomenika, i Gradske vijećnice.

Dakle, dobro pazite na vrijeme  jer online prodaja kreće u 12.00 sati u petak, 11. lipnja. No to neće biti jedine ulaznice puštene u prodaju što će ovisiti o aktualnoj epidemiološkoj situaciji u datom trenutku.

Podsjetimo, 61. MDF zadržao je predznak međunarodnog zbivanja tako što će  Festival otvoriti gosti iz Španjolske, a zatvoriti gosti iz Italije. Također, epitet internacionalnog zadržan je i u radioničkom programu.

Kompletan program Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku uskoro će biti objavljen i na službenoj stranici Festivala, a uskoro se očekuje i tradicionalno tiskano izdanje – festivalska knjižica, o čemu će iz organizacije MDF-a javnost obavijestiti na vrijeme. U međuvremenu, pratite društvene mreže MDF-a i veselite se s nama!

 

Copyright © 2021.   •   62. Međunarodni dječji festival - Šibenik 2022.   •   Sva Prava pridržana.
Web dizajn & razvoj: MEDIAN